Miben és hogyan segíthetek?

Az AnaLog Módszer segítségével feltárjuk és feloldjuk a konfliktusaid mögött meghúzódó feszültséget

Amikor ez életedben egy nehézség ismétlődik, amit nem tudsz megoldani, az előbb utóbb fokozódó belső feszültséget eredményez. Ha a feszültség már kellően zavar, akkor helyzet megérett a változásra.

A változás útján azzal a probléma találod szembe magad, hogy nem találod, mi az "valami", amit érdemes lenne megváltoztatni, hogy a nehézség megoldódjon.
Az AnaLog konzultációk keretében pontosan azt a "valamit" keressük meg, majd oldjuk fel, ami nehézség keletkezésének gyökere.

Mi az AnaLog módszer lényege?

Az életünkben megjelenő események úgy kerülnek oda, hogy valahol – valamikor mi magunk hoztunk tudatos vagy tudattalan döntéseket. Ezeknek a döntéseknek a következményeként alakulnak ki a jelenlegi élethelyzeteink, akár tetszik ez a helyzet, akár nem. Más szavakkal az életünket napi 24 órában működő “szoftver” irányítja, amit tudatnak nevezünk. Ebben a “szoftverben” kódolt rutinok eredményeként kerülünk bizonyos élethelyzetekbe.

Ezt a “szoftvert” az életünk eseményei írták meg, és az érzelmeink működtetik.

Mit tekintünk problémának?

  1. A zavaró élethelyzet ismétlődik
  2. Hiába változtatsz, nem múlik el, sőt egyre növekvő feszültséget okoz.

Természeten a feszültség csökkentésének sok módszere létezik. Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy ezek a módszerek végérvényesen nem oldják meg a problémát, mert a “szoftvert” magát nem állítják át, csak felgyűlt érzelmi feszültséget vezetik le.

Amennyiben szeretnénk mást tapasztalni, mint amit eddig, a “szoftverünkben” kell megtalálni azokat a pontokat, ahol a nem kívánatos reakciók megszületnek. Ezeknek a pontoknak a hatékony feltárásában és a “szoftverünk” helyreállításában van segítségünkre az AnaLog Módszer.

Hogyan épül fel az AnaLog módszer?

A találkozó első szakaszában megbeszéljük, hogy mi az a helyzet, konfliktus ami leginkább zavar az életedben. Az itt megjelenő rossz érzésből fogunk kiindulni.

Létrehozunk egy ellazult tudatállapotot (transzállapot), melynek segítségével közösen munka eredményeképpen feltárjuk a konfliktus gyökerét okozó eseményt.

A konfliktus gyökerének megtalálása és feltárása során egy megértés, felismerés érkezik hozzád, ennek ismeretében egy új viselkedésmintát tudsz létrehozni, ez egy megnyugtató érzés. Majd ezt az új viselkedésmintát ki is tudod próbálni a belső képekben. Mivel van már róla képed, képes leszel működtetni is, erőfeszítés nélkül.
A transzállapot tapasztalatait és a felmerülő kérdéseidet megbeszéljük normál tudatállapotban.

Ha szükséges, akkor egy következő találkozó keretében újabb lépést teszünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az AnaLog módszerrel sikeresen átformálható, megoldható életünk valamennyi konfliktusa.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az AnaLog találkozó során feltárt élethelyzet átalakul vagy megszűnik. Minden eseménynek ami az életedbe megjelenik céllal kerül oda. Egy-egy élethelyzet célja mindössze annyi, hogy egy felismerést, üzenetet, jelzést hozzon el számodra. Amint az "üzenet" megérkezik hozzád, nincs szükséged arra, hogy az életed továbbra is jelen legyen az adott jelzés, ezért eltűnik, elmúlik, távozik. A Blogban ilyen történetekről olvashatsz.

Milyen esetekben segíthetek neked az AnaLog módszer segítségével?

Hivatás, Üzleti kapcsolatok, pÉNz,

12-25 évet töltesz iskolákban és tanfolyamokon azzal a szándékkal, hogy eligazodj az élet sűrűjében.

Hogy megtaláld a munkában a helyedet.

Aztán amikor a konfliktusok kergetnek munkahelyről - munkahelyre.
Elgondolkodsz!
Egyetlen szó sem esett az iskolában a konfliktusok megoldásáról!?
Vajon mi ennek az oka?


Tudj meg erről többet...

Gyermeket szeretnél?

A feleségemmel 7 év és 6 vetélés után született meg az első gyermekünk, spontán. 

A mai kor embere úgy véli, hogy szándékaival irányítja az életét, a legtöbb fiatal élettapasztalata igazolja is ezt a feltételezést. 

Az egyén úgy érzi, maga választja az iskoláit, a munkahelyét, az autóját, a lakását,  a partnert... Amikor azonban szembe találja magukat a tervezett fogantatás elmaradásával kétségbe esik, "nem én irányítok" mi lesz így velem?


Tudj meg erről többet...

Féltékenység?

A féltékenységtől való megszabadulás első lépése, hogy megértjük az érzés természetét, vagyis a kialakulását és a célját.

A szerelmi féltékenységnek látszólag három, valójában csak két szereplője van. Az a két szereplő fontos, akik az alap párkapcsolatban élnek, a csábító nem lényeges szereplő a megoldás szempontjából, Ő csupán jelenlétével jelzi, hogy valami megérett a változásra, az alap kapcsolatban élők számára. (A változás nem jelent elválást, sőt a szakítással csak nőnek a problémák, melyek tovább élnek a következő kapcsolatban.)


Tudj meg erről többet...

Sikertörténetek

Foglalj most időpontot!

+36 70 30 10 170
Online Időpontfoglalás

Kérdésed van?

Kérdezz bátran! Szívesen válaszolok.
Vedd fel velem a kapcsolatot!
A személyes (vagy online) találkozó során, közös munkával, megkeressük és átalakítjuk az események alakulásáért felelős tapasztalatokat. A legtöbb esetben ezzel az átalakítással a probléma fő okát szüntetjük meg.
Copyright © 2021 – 2024 | Sebők Zsolt - Minden jog fenntartva Honlapkészítés: Inspiráló Honlapok
envelopephone-handsetcalendar-fullmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram