Sikertörténet

Vagy Nő vagy Pénz? - Fájdalmas választás!

"Amikor komollyá válik a kapcsolatom egy nővel, a vállalkozásaim hanyatlani kezdenek. Ha ragaszkodom a nőhöz, úgy érzem mindent el fogok veszíteni.
Amint szakítok vele és kilép az életemből, üzleti döntéseim ismét virágozni kezdenek és jön a pénz.
Megoldható, hogy pénz és a párkapcsolat egyszerre legyen jelen az életemben???”  - ezekkel a szavakkal kezdte Zsombor a történetét.

Megfigyelte, hogy vagy pénze van, vagy komoly kapcsolata, a kettő egyszerre nem működik.

Mire 40 éves lett több komoly kapcsolat volt a háta mögött és mindegyik azért szakadt meg, mert a korábbi életszínvonalat nem tudták a partnere jelenlétében fenntartani.

Képzeljünk egy igen jó módú, jó vágású férfit, a hölgyek kedvence. Jó a humora, hatalmas a háza, a kocsija és nem számolja a pénzt ha egy hölgynek kedveskedhet. A hölgyek szívesen találkoznak, beszélgetnek vele. Úgy látják, hogy ezzel a férfivel érdemes családot alapítani, hiszen minden meglesz ami a gondtalan élethez szükséges. A kiválasztott hölgy úgy érezheti, Zsombor személyében a fehér limuzinban ülő herceg toppant be az életébe.

Milyen mintázat figyelhető meg Zsombor életében? Amint egy komoly kapcsolat kerül az életébe, hamarosan minden elromlik.

Az AnaLog oldás módszerét használva Zsombor megtalálta azt az élményt, ami ebbe az ismétlődő élethelyzetbe kormányozta. Íme a története?

Zsombor 5 éves volt, szülei az elnyomatás elől külföldre akartak költözni. Az utat veszélyesnek tartották, az ismeretlen világba nem merték magukkal vinni gyermeküket. Úgy döntöttek, hogy a nagymamára bízzák Zsombort, amíg egzisztenciát teremtenek valamelyik nyugati országban. Egy éjszaka, se szó se beszéd, a szülők útra keltek. Zsombor reggel arra ébredt, hogy az anyja elment, majd a következő találkozásra 7 év múlva került sor. (Ez a gyermek számára maga az örökkévalóság.) Zsombor ebből az esetből megtanulta, hogy ha bizalmi kapcsolatba kerül egy nővel, az egy napon “álmában” elhagyja. Ez azt eredményezte, hogy amint fontos kezdett lenni Zsombornak egy hölgy, abban a pillanatban semmi másra sem tudod figyelni, csak arra, hogy mikor fogja elhagyni.

Amikor Zsombor vállalkozása virágzott és egy nő került vele bizalmi kapcsolatban, tudata mélyén bekapcsolt a tapasztalat, de mivel nem tudta megjósolni, mi az a jel, ami után a nő el fogja hagyni. Ezért a félelem kezdte irányítani Zsombor életét. Oly erős volt az a félelem, hogy  minden figyelmét lekötött, hogy a gyerekkori élmény fájdalmát elkerülje. Mivel Zsombor szegényedni és a belső program is az jósolta, a hölgyek rendre el is hagyták, megerősítve és igazolva félelmét.

Zsombor az AnaLog oldás segítségével feltárta és átalakította az érzelmet, melyet szülei okoztak azon az éjjelen. Ma tartós párkapcsolatban él valamint jövedelme és vagyona is van.

Kérdésed van?
Vedd fel velem a kapcsolatot!

Elérhetőségeim

Mi az az AnaLog módszer?

Bővebben az AnaLog módszerről
Zsombor
Vállalkozó
Ide kattintva foglalhatsz időpontot

Sebők Zsolt
AnaLog konzulens

A személyes (vagy online) találkozó során, közös munkával, megkeressük és átalakítjuk az események alakulásáért felelős tapasztalatokat. A legtöbb esetben ezzel az átalakítással a probléma fő okát szüntetjük meg.
Copyright © 2021 – 2024 | Sebők Zsolt - Minden jog fenntartva Honlapkészítés: Inspiráló Honlapok
envelopephone-handsetcalendar-fullmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram