2022. január 25.
AnaLog Blog
címkék:none

Miért választottam az AnaLog Módszer?

A Látomás. 15 éves lehettem, amikor az iskolából hazaérve egy

Kezdetben elromlott gépeket javítottam. Tanulságok: Értenem kell a működés modelljét / folyamatát, hogy tudjam keresni a hibát. Egyetlen okból, sok jelenség keletkezik, kijavítani csak az első (gyökér) okot érdemes a többi javítással nem haladunk semmit, csak a munkaidőt égetjük el.

Kezdetben a siker receptjét kerestem.  Sok mindent elkezdtem, a

Nem találtam azt a szálat, amelyet érzésre és logikusan is követni tudok és tetten tudok érni. Számomra egy sor módszer misztikusnak tűnt, ez annyit jelent, hogy a javítás során az egyik lépés nem kapcsolódott értelmesen a következőhöz. Eveszett a fonal.

 

A gyökér-ok megismerésének fontossága. Ha egy nehézségem varázsütésre megjavul az életemben, annak örülök, majd egy kis idő múltán aggódni kezdek, hogy meddig tart és mivel fogom elrontani. Amennyiben a hiba tudatosul és a javítás is tudatos a megfelelő helyen, a hibát nem követem el újra. Hogy mitől maradandó a változás? Tudom, mivel kezdődött a problémám, tudom milyen sok nehézséget okozott és szabadon cselekszem, mert a régi hiba rossz érzése már nem irányít.

 

 

 

A személyes (vagy online) találkozó során, közös munkával, megkeressük és átalakítjuk az események alakulásáért felelős tapasztalatokat. A legtöbb esetben ezzel az átalakítással a probléma fő okát szüntetjük meg.
Copyright © 2021 – 2024 | Sebők Zsolt - Minden jog fenntartva Honlapkészítés: Inspiráló Honlapok
envelopephone-handsetcalendar-fullmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram