2021. november 29.
AnaLog Blog
címkék:none

A lélek fontos vagy a haj

A fogantatás egyik fő akadálya tud lenni, ha a nő olyan élményt őriz a szíve mélyén, hogy ha neki gyereke lesz abból baj lesz.

Az egyik kliensem a következő történetet tárta fel a találkozónk során.

A házunkat látom. Takaros parasztház, rendezett udvar, árnyas - ligetes.

Anyámat is látom, nagyon szép, ki van festve, csinos ruha van rajta, kötényben a konyhában forgolódik. Jé! Barna a haja. Sosem láttam mással csak fekete hajjal.

(Anyu azért készülődik: kozmetikus - fodrász - süt - főz, vasal. Szívé teve szeretettel.... Hogy megmondja Apunak "Család leszünk"! 🙂

Apám megérkezik a kert előtt megáll a kocsival, kiszáll. Kicsit részeg, jön a ház felé lassan.

Anyám kilép a konyhából, hogy üdvözölje. 🙂

Amikor Apu meglátja, hogy Anyunak Barna haja. Kíméletlenül megkínálja a véleményével. Apu szerint egy nőnek fekete a haja, akinek a haja nem fekete az nem is Nő!.

A kliens szempontjából azonban a hajszínnél sokkal fontosabb a tapasztalat: amint egy NŐ, a gyermeke hírével közelít a szeretet Férfihez, elutasításban lesz része, kíméletlenben!

A fenti tapasztalat alapján a Nő, a fogantatás elmaradásával saját érzelmi biztonságát igyekszik megőrizni.

Amint a Nő képes ezen a ponton úgy alakítani a lelkében őrzött történetet, hogy jól érezze benne saját magát, képessé válik a fogantatásra.

A személyes (vagy online) találkozó során, közös munkával, megkeressük és átalakítjuk az események alakulásáért felelős tapasztalatokat. A legtöbb esetben ezzel az átalakítással a probléma fő okát szüntetjük meg.
Copyright © 2021 – 2024 | Sebők Zsolt - Minden jog fenntartva Honlapkészítés: Inspiráló Honlapok
envelopephone-handsetcalendar-fullmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram