+36 (70) 30 10 170
Sikertörténet

Vagy Nő vagy Pénz? - Fájdalmas választás! 2

"Amikor komollyá válik a kapcsolatom egy nővel, a vállalkozásom hanyatlani kezd. Ha ragaszkodom a nőhöz, úgy érzem mindent el fogok veszíteni.
Amint szakítok vele és kilép az életemből, üzleti döntéseim ismét virágozni kezdenek és jön a pénz.
Megoldható, hogy pénz és a párkapcsolat egyszerre legyen jelen az életemben???”  - ezekkel a szavakkal kezdte Zsombor a történetét.

Megfigyelte, hogy vagy pénze van, vagy komoly kapcsolata, a kettő egyszerre nem működik. Mire 40 éves lett több komoly kapcsolat volt a háta mögött és mindegyik azért szakadt meg, mert a korábbi életszínvonalat nem tudták a partnerével  fenntartani.

Képzeljünk egy igen jó módú, jó vágású fiatalembert, a hölgyek kedvence. Jó a humora, hatalmas a háza, a kocsija és nem számolja a pénzt ha egy hölgynek kedveskedhet. A hölgyek szívesen találkoznak, beszélgetnek vele, látják, hogy ezzel a férfivel érdemes családot alapítani, hiszen minden meglesz ami a gondtalan élethez szükséges. A kiválasztott hölgy úgy érezheti, Zsombor személyében a fehér limuzinban ülő herceg toppant be az életébe

Milyen mintázat figyelhető meg Zsombor életében? Amint egy komoly kapcsolat kerül az életébe, hamarosan minden elromlik.

Az AnaLog oldás módszerét használva Zsombor megtalálta azt az élményt, ami ebben az ismétlődő élethelyzetbe kormányozta. Íme a története?

Zsombor 5 éves volt, szülei az elnyomatás elől külföldre akartak költözni. Az utat veszélyesnek tartották, az ismeretlen világba nem merték magukkal vinni gyermeküket. Úgy döntöttek, hogy a nagymamára bízzák, amíg egzisztenciát teremtenek valamelyik nyugati országban. Egy éjszaka, se szó se beszéd, a szülők útra keltek. Zsombor reggel arra ébredt, hogy az anyja elment, majd a következő találkozásra 7 év múlva került sor. (Ez a gyermek számára maga az örökkévalóság.) Zsombor ebből az esetből megtanulta, hogy ha egy bizalmi kapcsolatba kerül egy nővel, az egy napon “álmában” elhagyja.

Amikor Zsombor vállalkozása virágzott és egy nő került vele bizalmi kapcsolatban, tudata mélyén bekapcsolt a tapasztalat, “el fog hagyni!” ez az emlék olyan fájdalmas volt a számára és olyan erős, hogy minden figyelmét lekötött a félelem, hogy a gyerekkori élmény megismétlődik. Mivel Zsombor szegényedni kezdett a hölgyek rendre el is hagyták, megerősítve és igazolva a félelmét.

Kérdésed van?
Vedd fel velem a kapcsolatot!

Elérhetőségeim

Mi az az AnaLog módszer?

Bővebben az AnaLog módszerről
A személyes (vagy online) találkozó során, közös munkával, megkeressük és átalakítjuk az események alakulásáért felelős tapasztalatokat. A legtöbb esetben ezzel az átalakítással a probléma fő okát szüntetjük meg.
Copyright © 2021 | Sebők Zsolt - Minden jog fenntartva Honlapkészítés: Inspiráló Honlapok
Iratkozz fel Te is email értesítőmre!

A hírlevelünk ingyenes szolgáltatás, havi maximum 1-2 alkalommal küldjük el. Ezen keresztül értesülhetsz a blogban megjelenő új írásokról is.

Nem küldünk levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

A hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhatsz róla. A feliratkozást követően megerősítő emailt küldünk a megadott email címre. Ha téves email címet adtál meg, vagy más iratkozott fel a nevedben, akkor az adataidat azonnal törölheted. Az adataidat harmadik fél számára nem teszem elérhetővé, és más célra nem használom fel.

envelopephone-handsetcalendar-fullmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram