+36 (70) 30 10 170

A találkozók során az AnaLog Módszert használom, mert azt a tapasztalatom, hogy gyorsan és eredményesen lehet vele feloldani konfliktusokat, megoldást találni problémákra.

Mit tekintek problémának?
Probléma az amire a következő három tulajdonság igaz:
A. feszültséget okoz számodra. B. Ismétlődik az életedben. C. Nem tudod megoldani.

 

"Párt szeretnék"

"Gyermeket szeretnék"

"Jobb állást, magasabb jövedelmet szeretnék"

"Vezetői vagy szakértői karrier szeretnék"

Szeretnél egészséges lenni?
Az egészséges életmódnak sok területe van.
Amiben tudok segíteni:  Leszokás a dohányzásról és a sport sérülések balesetek kezelése.

A személyes (vagy online) találkozó során, közös munkával, megkeressük és átalakítjuk az események alakulásáért felelős tapasztalatokat. A legtöbb esetben ezzel az átalakítással a probléma fő okát szüntetjük meg.
Copyright © 2021 | Sebők Zsolt - Minden jog fenntartva Honlapkészítés: Inspiráló Honlapok
Iratkozz fel Te is email értesítőmre!

A hírlevelünk ingyenes szolgáltatás, havi maximum 1-2 alkalommal küldjük el. Ezen keresztül értesülhetsz a blogban megjelenő új írásokról is.

Nem küldünk levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

A hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhatsz róla. A feliratkozást követően megerősítő emailt küldünk a megadott email címre. Ha téves email címet adtál meg, vagy más iratkozott fel a nevedben, akkor az adataidat azonnal törölheted. Az adataidat harmadik fél számára nem teszem elérhetővé, és más célra nem használom fel.

envelopephone-handsetcalendar-fullmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram