+36 (70) 30 10 170

Köszöntelek! Sebők Zsolt vagyok, kíváncsi ember.

Kamaszkorom óta érdekel, hogyan tudok könnyedén és eredményesen  előrelépni az életemben.  Tudj meg többet rólam....

Úgy gondolom életünk három fontos területe van:

Párkapcsolat, amiből akkor lesz család, amikor a gyermek megérkezik.

Karrier, amiben szeretnénk kiteljesedni és megélhetésünket biztosítani.

Egészség, amibe a testi - lelki -szellemi egyensúlyt megtapasztaljuk.

Mindig az a terület kerül fókuszba, amelyiket valamelyiket valamilyen veszély fenyegeti, vagy jelentősen gyengébb a másik kettőnél.

A személyes (vagy online) találkozó során, közös munkával, megkeressük és átalakítjuk az események alakulásáért felelős tapasztalatokat. A legtöbb esetben ezzel az átalakítással a probléma fő okát szüntetjük meg.
Copyright © 2021 | Sebők Zsolt - Minden jog fenntartva Honlapkészítés: Inspiráló Honlapok
Iratkozz fel Te is email értesítőmre!

A hírlevelünk ingyenes szolgáltatás, havi maximum 1-2 alkalommal küldjük el. Ezen keresztül értesülhetsz a blogban megjelenő új írásokról is.

Nem küldünk levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

A hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhatsz róla. A feliratkozást követően megerősítő emailt küldünk a megadott email címre. Ha téves email címet adtál meg, vagy más iratkozott fel a nevedben, akkor az adataidat azonnal törölheted. Az adataidat harmadik fél számára nem teszem elérhetővé, és más célra nem használom fel.

envelopephone-handsetcalendar-fullmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram