+36 (70) 30 10 170

Miben és hogyan segíthetek?

Az AnaLog Terápia segítségével feltárjuk és feloldjuk a konfliktusaid mögött meghúzódó mintázatokat és feszültséget

Amikor ez életedben egy nehézség ismétlődik, amit nem tudsz megoldani, az előbb utóbb fokozódó belső feszültséget eredményez. Ha a feszültség már kellően zavar, akkor helyzet megérett a változásra. A probléma az, hogy a legtöbbször azt nem találod, hogy mi az, amit érdemes lenne megváltoztatni, hogy a nehézség megoldódjon. Az AnaLog konzultációk keretében éppen a nehézségek gyökerében megbúvó konfliktusukat keressük meg és oldjuk fel, így a meg tud történni pozitív változás...

Mi az AnaLog módszer lényege?

Az életünkben megjelenő események úgy kerülnek oda, hogy valahol – valamikor mi magunk hoztunk tudatos vagy tudattalan döntéseket. Ezeknek a döntéseknek a következményeként alakulnak ki a jelenlegi élethelyzeteink, akár tetszik ez a helyzet, akár nem. Más szavakkal az életünket egy napi 24 órában működő “szoftver” irányítja, amit tudatnak nevezeünk. Ebben a “szoftverben” kódolt rutinok eredményeként kerülünk bizonyos élethelyzetekbe.

Ezt a “szoftvert” az életünk eseményei írják, és az érzelmeink működtetik.

Mit tekintünk problémának?

  1. A zavaró élethelyzet ismétlődik. Erről bővebben itt olvashatsz.
  2. Hiába változtatsz, nem múlik el, sőt egyre növekvő feszültséget okoz.

Természeten a feszültség csökkentésének sok módszere létezik. Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy ezek a módszerek végérvényesen nem oldják meg a problémát, mert a “szoftvert” magát nem állítják át, csak felgyűlt érzelmi feszültséget vezetik le.

Amennyiben szeretnénk mást tapasztalni, mint amit eddig, a “szoftverünkben” kell megtalálni azokat a pontokat, ahol a nem kívánatos reakciók megszületnek. Ezeknek a pontoknak a hatékony feltárásában és a “szoftverünk” helyreállításában van segítségünkre az AnaLog Terápia módszere.

Hogyan épül fel az AnaLog módszer?

Átbeszéljük, hogy mi az a helyzet, ami leginkább zavar az életedben. Ebből fogunk kiindulni.

Létrehozunk egy ellazult tudatállapotot, melynek segítségével közösen feltárjuk az átbeszélt konfliktus gyökerét okozó hibás helyzetet.

A konfliktus gyökerének megtalálása és feltárása után, egy új viselkedés mintát hozol létre, amit után rögtön kipróbálunk.
A találkozó során felmerülő tapasztalatok és kérdések megbeszélése normál tudatállapotban.

Ha szükséges, akkor a következő találkozó során egy újabb lépést teszünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az AnaLog módszerrel sikeresen megdolgozott konfliktus az oldás után azonos formában nem tér vissza, de lehetnek még olyan részei, amivel foglalkozni kell.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kiválasztott esemény mintázat átalakul, megszűnik. Minden eseménynek ami az életedbe kerül célja van és csak akkor változik meg, ha elérte célját. Az a cél szinte minden esetben valamiféle felismerés, amit ami az életed egy konkrét helyzetében nyilvánul meg. (Ezekről olvashatsz a Blogban a történetek között.)

Milyen esetekben segíthetek neked az AnaLog módszer segítségével?

Párkapcsolatot szeretnél?

Ha szeretnél párkapcsolatban élni és ez a vágyad nem tud valóra válni, annak oka van. Olyan oka, aminek a hátterében a saját tapasztalatod áll, csak nem tudod melyik élmény őrzi. Az AnaLog Konzultáció során az élmény megtalálható és feloldható.


Tudj meg erről többet...

Gyermeket szeretnél?

A feleségemmel 7 év és 6 vetélés után született meg az első gyermekünk, spontán. 

A mai kor embere úgy véli, hogy szándékaival irányítja az életét, a legtöbb fiatal élettapasztalata igazolja is ezt a feltételezést. 

Az egyén úgy érzi, maga választja az iskoláit, a munkahelyét, az autóját, a lakását,  a partnert... Amikor azonban szembe találja magukat a tervezett fogantatás elmaradásával kétségbe esik, "nem én irányítok" mi lesz így velem?


Tudj meg erről többet...

Féltékenység?

Amikor egy párkapcsolatban a nehézségek elmélyülnek, rövidesen megjelenik a titkos HARMADIK. Akár te vagy féltékeny, akár rád féltékeny a párod. A megoldás nálad van!


Tudj meg erről többet...

Sikertörténetek

Foglalj most időpontot!

+36 70 30 10 170
Online Időpontfoglalás

Kérdésed van?

Kérdezz bátran! Szívesen válaszolok.
Vedd fel velem a kapcsolatot!
A személyes (vagy online) találkozó során, közös munkával, megkeressük és átalakítjuk az események alakulásáért felelős tapasztalatokat. A legtöbb esetben ezzel az átalakítással a probléma fő okát szüntetjük meg.
Copyright © 2021 | Sebők Zsolt - Minden jog fenntartva Honlapkészítés: Inspiráló Honlapok
Iratkozz fel Te is email értesítőmre!

A hírlevelünk ingyenes szolgáltatás, havi maximum 1-2 alkalommal küldjük el. Ezen keresztül értesülhetsz a blogban megjelenő új írásokról is.

Nem küldünk levélszemetet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

A hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhatsz róla. A feliratkozást követően megerősítő emailt küldünk a megadott email címre. Ha téves email címet adtál meg, vagy más iratkozott fel a nevedben, akkor az adataidat azonnal törölheted. Az adataidat harmadik fél számára nem teszem elérhetővé, és más célra nem használom fel.

envelopephone-handsetcalendar-fullmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram